Facultatea telepatică înnăscută

Telepatia – mijlocul natural al contactului de la suflet la suflet

Telepatia este definită ca fiind abilitatea de comunicare dintre două persoane prin intermediul minții, persoane aflate la distanță una de alta, deci în lipsa unui contact fizic vizual, auditiv sau de altă natură cunoscută. Ca act de comunicare, telepatia se realizează între un emițător și un receptor. Telepatia se situează în planurile mentale superioare și folosește zona mentală ca mediu de transmitere. Telepatia planului mental impune un antrenament. Maestrul îi antrenează pe discipoli în această tehnică și formează, dacă este necesar, o legătură telepatică atunci când discipolul are dezvoltată această aptitudine.

Toți avem această capacitate, dar discipolul care și-a dezvoltat-o deja poate fi contactat mai repede. Impresia sau instrucțiunea este transmisă din mentalul Maestrului, în mentalul discipolului, prin mediul esoteric al zonei mentale și de la aceasta către creier. Transmisia este integrată de creier, care transformă gândurile în cuvinte.

Imediat ce aura devine magnetică, prin procesul evoluției, telepatia se produce în mod natural. Facultatea telepatică înnăscută a oamenilor se transformă prin evoluție, din planul astral în cel mental. În acest fel, veți dezvolta o aură comparabilă cu un radar, devenind un telepat mental. Impresiile telepatice pot veni prin orice parte a aurei sau în mentalul vostru, din planurile mentale.

Când ne-am dezvoltat vibrația celor trei vehicule, efectul respectiv s-a manifestat în aură ca o radiație; este radiată o lumină. Când această radiație a atins o anumită intensitate, aura devine magnetică. Ea atrage. În acest caz, aura atrage orice formă-gând care este proiectată către ea, căci telepatia are loc în planul gândirii.

Maeștrii de Lumină lucrează tot timpul în planul buddhic, dar pot coborî până la vibrația la care discipolul îi poate sesiza ca pe niște cuvinte. Totul are loc la nivelul sufletului. Telepatia este mijlocul natural al contactului de la suflet la suflet.

Nivelul buddhic include și mentalul superior, numit și MANAS (nivelul manasic). Maestrul poate să își transmită gândurile la nivel manasic, dar în mod normal, el folosește nivelul buddhic. Puteți să vă dezvoltați telepatia prin exercițiu. Ceea ce trebuie făcut e concentrarea pe centrul AJNA și trimiterea mesajului de la aceasta către centrul gâtului celeilalte persoane. Acesta îl receptează prin chakra gâtului, de aici îl trimite creierului, care traduce imaginea sau gândul. Este recomandat ca mesajul să fie foarte simplu, doar de câteva cuvinte, fără fraze lungi, care pot fi dificil de descifrat.

Discipolul aflat în stadiu de evoluție este supravegheat și testat de către Maestru. Când a trecut testele acestuia, el intră pe Poarta Inițierii spre Ierarhie, devenind un adevărat discipol. Drumul acesta este începutul unei călătorii de la care nu mai este posibilă întoarcerea, în spatele discipolului punțile fiind distruse. El poate să mai irosească multe vieți, rămânând singur în urmă, însă nu va putea să inverseze cursul evoluției. Începe apoi o perioadă în care se derulează o mare luptă între sufletul său și personalitatea sa. În planul fizic, bărbatul sau femeia respectivă devine o arenă a luptei pentru dominare, pentru viața de dorințe a personalității și viața spirituală a sufletului. În final, deși aceasta cere timp, sufletul care este mai puternic, învinge.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *