maestru stone

Noutăți ale Învățăturilor Măiestriei Ascensionate

La mijlocul anilor 1990, Stone a devenit primul profesor al învățăturilor măiestriei ascensionate care a recunoscut vreodată o entitate de tip extraterestru – Ashtar – cel pe care el îl numește  Maestrul Ashtar, în rândurile maeștrilor ascensionați, prin încorporarea învățăturilor mediumului Tuella, în propriile sale învățături. În cărțile spirituale, Stone l-a descris pe „Maestrul Ashtar” ca un comandant al unei flote spațiale de mii de farfurii zburătoare care veghează Pământul.  Potrivit lui Stone, aceste farfurii zburătoare sunt create din asteroizi artificiali de formă alungită, cu un diametru de aproximativ 100 de mile, care funcționează ca nave mamă pentru flota de farfurii zburătoare. Acestea susțin o populație de milioane de extratereștri, care orbitează în exteriorul sistemului solar, în centura Kuiper.

Farfuriile zburătoare din flota Maestrului Ashtar sunt acționate manual, a afirmat el, de către venusieni și extratereștrii Confederației Galactice și sunt create din asteroizi artificiali.        Potrivit lui David Stone, Maestrul Iisus, sub numele Său „galactic” de Sananda, lucrează cu comandantul Ashtar, și este de fapt comandant-șef al flotei Comandamentului Galactic Ashtar, conform dezvăluirilor mediumului Tuella, la începutul anilor 1980. Potrivit lui Tuella și Stone, Pallas Atena, „flacăra geamănă” (soția celestă) a lui Maha Cohan în Învățăturile Ascensiunii Integrate, zboară alături de Sananda în nava Sa de comandă și ocupă cel de-al doilea loc în conducerea flotei, în timp ce Comandantul Ashtar este de fapt, al treilea la comandă. Potrivit lui Stone, un alt nume folosit pentru a desemna flota navelor de zbor a Comandantului Ashtar este Divizia de Zbor a Marii Frății Albe.

De asemenea, Stone a trecut barierele învățăturilor măiestriei ascensionate prin informațiile primite prin channeling de la entitățile care locuiesc departe de galaxia noastră. Niciun alt medium sau autor de cărți spirituale nu a realizat acest lucru până acum. El a creat diagrama pe care a numit-o „Harta cosmică”, în care a detaliat structura ierarhiei maeștrilor ascensionați ai Căii Lactee. În conformitate cu scrierile lui Joshua David Stone, acest sector al Galaxiei Calea Lactee – a douăsprezecea parte din volumul total al discului galactic – este guvernat de o ființă cosmică numită Melchior care lucrează asupra constelației Ursa Mare (Alice A. Bailey a declarat că fiecare dintre cele șapte Raze se concentrează din centrul galaxiei, prin una dintre cele șapte stele ale Carului Mare).

Lucrarea alături de Melchior în consiliul de conducere al acestui sector al galaxiei, care operează din Ursa Mare, este declarată a fi sectorul galactic local – ființa cosmică Melchisedec (a nu se confunda cu maestrul terestru Melchisedec, care a devenit, conform spuselor lui Elizabeth Clare, maestru ascensionat după moartea sau ascensiunea sa de pe Pământ). Potrivit lui Joshua David Stone, există o ființă cosmică puternică ce conduce centrul galactic al Căii Lactee numită Averran, pe care el a identificat-o ca zeitate ce guvernează Galaxia Calea Lactee și Logos Galactic în Teosofia convențională. Se spune că în munca sa asupra nucleului galactic, Averran este acompaniat de ființe cosmice precum Vywamus, Lenduce, Adonis și Atlanto.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *