energia vieții trecute

Mesaje de la Maitreya – Vindecarea

Există multe suflete, care nu își găsesc echilibrul pe parcursul vieții. Sunt mulți care așteaptă miracole peste noapte, vindecări miraculoase, care i-ar elibera de orice problemă. E nevoie de timp pentru a aduce la suprafață cauzelele bolilor lor. Adesea, problemele ce apar sunt corelate cu viețile lor anterioare. Sunt mulți care cer vindecare pentru toți ai lor. Energia este respinsă de sufletele ce nu o vor. Lumina nu poate veni la cel ce nu o dorește, chiar dacă alții o cer pentru el. Pentru cei care se află pe calea spirituală, viața poate deveni foarte grea, pe măsură ce persoana devine mai deschisă, iar corpul său emoțional va fi afectat pe calea cunoașterii. Va trebui astfel să îl eliberați de frici, dubii, gelozii și energii, ce stagnează acolo din alte vieți. Odată ce corpul emoțional va fi eliberat, veți depăși iluziile planului terestru și veți vedea și înțelege mult mai mult decât înainte.

Unii oameni își învață lecțiile de viață și înaintează foarte repede. Ei nu fug de ceea ce trebuie să învețe. Pentru ei, vindecarea are loc rapid. Însă pentru cei care se tem să-și înfrunte lecțiile și sunt prinși în capcana sinelui, vindecarea vine mai greu.

Dacă aveți multe încarnări aflate sub imperiul fricii, a dubiilor, este nevoie de mai mult timp terestru pentru a fi vindecați. Noi antrenăm vindecători care să ne asiste. În acest fel, ei trebuie să treacă prin propria lor vindecare, pentru a-i vindeca pe alții. Adesea, cei pe care îi vindecă sunt niște oglinzi pentru ceea ce ei trebuie să vindece în interiorul lor. Cei care vindecă trebuie să devină niște canale curate, pentru a putea să intervină în vindecarea altora. Acest lucru este stabilit înainte ca ei să vină în planul terestru.

Emoția este o energie. Scopul vieții în planul terestru este de a ieși din emoții, de a le controla și de a te distanța de corpul emoțional. Sentimentele trebuie trăite într-o manieră detașată: iubire necondiționată, compasiune, dar fără condiții, fără manipulare.

În această încarnare lucrați cu toții pentru eliberarea vechilor energii. Toată energia neutilizată, stagnează în corpul fizic și în memoria sufletului. Dacă această energie nu este exprimată, va deveni o problemă, nu numai în această viață, dar și în viețile ce vor veni.

Teama, furia și celelalte emoții împiedică această eliberare să aibă loc. Faceți pace cu aceia care v-au rănit, fie emoțional, fie fizic. Nu fiți furioși pe nimeni, permiteți-i uitării să înlocuiască sentimentele negative. Treceți mai departe, învățați din experiența respectivă și veți vedea că în acest timp terestru va veni adevărata voastră vindecare. Conectați-vă la Sinele Suprem, dacă aveți dificultăți în eliberarea energiei negative.

Planul terestru trece prin niște schimbări semnificative. Multe se întâmplă pentru a îndepărta energiile vechi și a face loc celor noi. Frica, îndoiala, nesiguranța și alte emoții opresc sufletul să înainteze. Pacea interioară poate veni doar atunci când atingi un nivel vibrațional înalt, când sinele este controlat și termini lucrul cu vechile energii negative. Orice om poate obține pacea interioară dacă lucrează cu Sinele Suprem în detrimentul egoului.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *