energia vieții trecute

Mesaj de la Maitreya – energia vieții trecute

În următorii ani tereștri, multe suflete vor experimenta dureri ce nu aparțin acestei vieți fizice. Energia Centurii Fotonice aduce la suprafață multe probleme de sănătate, ce nu pot fi înțelese și explicate.

Majoritatea acestor probleme de sănătate vor fi însoțite de dureri fizice. Sufletul va experimenta durerea, iar doctorii nu vor înțelege ce se întâmplă, însă aceste manifestări nu sunt din această încarnare. Vor exista simptome fizice de boală cum ar fi bube, pete, ca urmare a furiei simțită într-o altă viață, care iese acum la suprafață, fără ca sursa acesteia să poată fi depistată. Depresia și senzația lipsei de energie pot fi experimentate prin aceste simptome.

mesaj de la maitreyaEnergia trimisă în planul terestru în aceste timpuri și în următorii șapte ani   tereștri, va aduce la suprafață  energii vechi, ale vieților trecute, care au fost stocate la nivelul memoriei sufletului, pe parcursul multor reîncarnări. Multe suflete vor experimenta în multe ocazii, durere și discomfort localizate în multe părți ale corpului și nu într-un singur loc.

Planul terestru trece printr-o perioadă de transformări uriașe. Vechea energie este curățată și îndepărtată, iar noua energie este adusă. Cei ce au cunoștințele necesare vor fi capabili să înțeleagă ce se întâmplă. Planul terestru încearcă să asiste umanitatea pentru a se muta într-o altă vibrație, în planurile de conștiință mai înalte. Pentru acele suflete ce nu au experimentat curățirea pe parcursul vieților trecute, acest lucru poate avea efecte intensificate. Acele ființe care au lucrat pe ele în trecut și au asistat sufletele lor în procesul de înaintare, nu vor avea mari probleme.

Dacă sunteți unul dintre acele suflete ce experimentează aceste fenomene, nu disperați și nu vă lăsați cuprinși de teamă.  Căutați un vindecător alternativ sau un terapeut. Lăsați-l să vă cunoască problemele și începeți munca de curățare a vechilor energii. Este posibil să simțiți disconfort pentru o lungă perioadă de timp, dar odată ce aduceți la suprafață și eliminați energiile vechi, acest lucru va fi făcut pentru totdeauna. De îndată ce veți realiza acest lucru, veți fi capabili să vedeți multe lucruri pe care înainte nu le puteați vedea. Blocajele ce existau acolo de multe reîncarnări nu vor mai fi, iar sufletul va fi capabil să vibreze la un nivel mai înalt de conștiință. Aceasta va ușura procesul de experimentare și vedere prin iluzia planului terestru.

 

Energia

 

S-au scris multe despre plățile pentru serviciile spirituale. Sunt mulți care cred că orice serviciu ce are legătură cu Dumnezeu, trebuie oferit gratuit. În felul acesta, toți cei care solicită taxă pentru serviciile lor sunt categorisiți „lacomi și nespirituali”.

Dumnezeu îi ajută pe cei care se ajută singuri. Orice serviciu spiritual ar trebui plătit, căci orice muncitor ar trebui să primească valoarea muncii lui. Mulți învățători spirituali au studiat mulți ani, cu sacrificii mari, iar fără un venit, nu ar fi putut obține cunoștințele necesare. Fiecare ar trebui să împartă o zecime din ceea ce primește cu cei mai puțini norocoși. Mulți oameni fac asta cu veniturile lor. Așa îți lărgești capacitatea de a primi mai mult. Când permiți energiei să curgă, aceasta va fi constantă. Posesiunile, frica de schimbare, dependențele, atașamentul de alte persoane, agățarea de propria energie, duc la blocarea fluxului de energie. Lăsați energia să curgă, nu vă fie frică și permiteți abundenței să intre în viețile voastre.

          Maitreya

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *