Spiritele se trimit la întrupare

Legătura între evoluția sufletului și apariția bolilor

Un spirit poate să vină de nenumărate ori la întrupare, pentru aprofundarea cunoașterii. Evoluția spiritului este înscrisă, programată și vizată din astral. Ghizii și călăuzele urmăresc îndeplinirea temei de viață, plata datoriilor karmice, încercările.

Spiritul omului sălășluiește în cap și este înrădăcinat prin fire nevăzute de trilioane de celule fizice și de sutele de mii de porți de vibrații din straturile infoenergetice. Odată eliberat din sfera divină și trimis în lume, spiritul este îmbrăcat într-o hainuță (corp energetic) pentru a fi protejat în Universul material. Corespunzător sistemului solar în care va intra, spiritul îmbracă o altă hăinuță cu densitatea, compoziția eterică și substanțele specifice acestuia. Spiritele se trimit la întrupare pe comunități, în grupuri și sunt conduse de un șef.

Școlarizarea începe pe planeta cu gradul cel mai mic, urmând planete cu grad mai mare.

Adaptându-se lumii materiale la întrupare, spiritului i se acoperă memoria solară și i se dă un corp al mentalului planetar, pe care îl va înregistra cu gândurile, informațiile și faptele vieții sale noi. Legarea sufletului de biocâmp se face prin centrii energetici dispuși în dublul eteric, care comunică în exterior cu corpurile (straturile) biocâmpului, prin porțile de vibrație.

Și duhurile se îmbolnăvesc. În astral există medici specializați care vindecă  duhurile bolnave după întrupări.

Odată cu întruparea, omul are de suportat unele datorii karmice unice, care se pot manifesta prin boli ale corpului fizic. Boala poate fi o expresie a dezincronizării perispiritului (sufletului), adică boala sufletească din lipsă de iubire, ori un alt rău suferit de persoana respectivă. Boala mai poate fi cauzată  și de afectarea corpurilor infoenergetice ale câmpului din cauze exterioare voinței omului. Poate fi expresia decalării corpurilor. Boala poate fi și expresia închiderii chakrelor și a meridianelor. Poate apărea ca expresie a vampirizării energetice și a posesiei malefice. Una dintre cauzele îmbolnăvirii și scăderii imunității trupului fizic, o constituie depolarizarea straturilor (corpurilor) energetice.

Omul are două emisfere cerebrale, adică doi poli la cap: unul magnetic și unul electric (yin și yang). În loc să fie o legătură între cer și pământ, persoana devine o cale de scurgere a energiilor magnetice în jos. Dintr-un condensator, el devine o cale de scurgere (o rezistență). În această situație, omul are un pol energetic la cap (yang magnetic) și altul la picioare (yin electric). O asemenea funcționare este imposibilă și depolarizarea își face efectul prin slăbirea organică, mentală, psihică, scade pofta de viață, omul va fi atacat de boli mai ușor. Manifestarea cancerului are la bază această invers-polarizare, care duce la o funcționare și înmulțire atipică a celulelor.

De o asemenea inversare se folosește și magia neagră. Corpurile se pot decala, iar când se întâmplă asta, ele devin asimetrice, ca urmare a unei reveniri greșite din astral, ca atunci când omul se trezește speriat din somn. În urma unor decalări de acest tip, nici porțile de vibrație cu centrii energetici nu mai corespund și energiile subtile nu mai pătrund spre corpurile fluidice interioare ale spiritului. Biocâmpul se blochează și omul se îmbolnăvește.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *