ierarhia spiritelor

Ierarhia spiritelor și ce se întâmplă după ce murim

În planul astral, spiritele sunt dispuse în ierarhii, astfel: spirite planetare, spirite solare, spirite stelare, spirite universice, spirite cosmice și spirite divine.

Spiritele planetare sunt dispuse în locuințele astrale (sfere) situate în jurul planetei Pământ. Spiritele au șefi ierarhici în planul astral, cărora li se subordonează. Ele nu au sex, dar diferă deoarece unele dintre acestea sunt mai mult electrice, altele magnetice.

maestri ascensionati casatoritiOmul se întrupează și pe alte planete ale altor sisteme solare. Planetele pe care locuiesc și oameni, au un Guvernator Planetar și un Consiliu Karmic, ce se ocupă cu judecarea cauzelor spiritelor planetare și conducerea planetelor.

Spiritele planetare sunt dispuse în locuințe astrale (sfere) situate pe trei straturi de spirite: roșii, albastre și albe, până aproape de Lună și cu punctul de comandă pe Lună. Cele solare sunt dispuse în jurul satelitului Soarelui, cele stelare sunt dispuse în structuri stelare, cele universice la nivelul lor, cele cosmice într-un loc anume din Cosmos și cele divine în sfere divine. Spiritele au șefi ierarhici în toate acele structuri și se subordonează șefilor lor și Lui Dumnezeu.

Pe timpul aprofundării cunoașterii în lumea materială, spiritele  Luminii evoluează, cresc în Ierarhie, dorind să urce mai sus decât sfera de unde au venit.

Trimiterea în lume a duhurilor se face pentru ca acestea să cunoască drumul creației, să deosebească binele de rău și iubirea. Spiritele întrupate au o soartă, o temă de viață și un destin. Viața spiritelor în trup fizic este programată printr-un cod, o cifră. Suntem conduși de ghizi și călăuze (îngerul din stânga, din dreapta și din creștet) și de mesagerul întrupător. De obicei, destruparea are loc la bătrânețe. Când se apropie clipa, omului i se dau vise cu rudele sale decedate, cu prietenii plecați din această lume, care îl așteaptă într-un loc mai bun. Concomitent, are loc o slăbire a legăturilor spiritului cu planul fizic. Odată ieșit din trup, cordonul auriu se rupe și sufletul respectiv este dus într-o zonă, spațiu infoenergetic din Astral, pentru purificare și refacere.

Pentru spiritele care s-au eliberat prin moarte violentă, urmează o perioadă de refacere mai lungă, deoarece s-au distrus anumite corpuri ale sufletului, ce trebuiesc acum vindecate și refăcute. Spiritul eliberat este monitorizat acum de călăuza sa, de unii medici specialiști, de rudele și cunoștințele sale, care se află de ceva vreme în Astral. I se accesează memoria solară și își amintește cine este. Pentru a înțelege că nu se mai află în trup, este condus de călăuza sa la locuința în care a trăit pe Pământ și chiar la mormântul său.

Ca urmare a unor morți violente, unele spirite nu se pot ridica la Cerul lor și râmân prinse între planurile astrale, fiind atacate de spirite malefice. În unele împrejurări, aceasta se datorează vrăjilor efectuate asupra lor ca spirite întrupate. Acele spirite nu pot fi ridicare la Cerul lor, ele devin pradă duhurilor întunecate și cu mare greutate vor fi recuperate și duse la nivelul lor.

Există și situații în care un spirit de vibrație joasă abia destrupat, nu vrea să plece la Cerul său. Acesta va acționa o perioadă asupra persoanelor pe care le-a cunoscut, inducându-le diferite stări și trăiri. După destrupare, urmează o perioadă de carantină, de convalescență pentru spiritul eliberat din materie și adus în Astral, după care urmează judecata. În memoria solară s-au înregistrat informații cu privire la întruparea respectivă și viețile anterioare. Se pun în balanță faptele bune și faptele rele. Se analizează cum și-a îndeplinit tema de viață și datoriile karmice, stadiul progresului, acumulările obținute în întruparea respectivă. Apoi, se hotărăște să plece la cerul său, iar dacă nu a evoluat, va fi retrogradat (dacă a greșit) și recompensat pentru progres. În mod deosebit, sunt recompensate spiritele care aduc servicii Divinității.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *