Cum să vă Transformaţi Experienţele Negative în Experienţe Pozitive – adevărata evoluție spirituală

Este extrem de important să înţelegeţi că totul în viaţă se întâmplă cu un motiv şi că nu există accidente. Totul în Universul infinit al Lui Dumnezeu este guvernat de legi. Dacă vi se întâmplă ceva în viaţă, fie pozitiv sau negativ, în funcţie de cum interpretaţi, este pentru a învăţa o lecţie spirituală.

Adesea în viaţă, indiferent cât suntem de dedicaţi, buni, puri sau spirituali, lucrurile nu vor merge în conformitate cu preferinţele noastre. Aceasta poate fi cauzată de factorii personali pe care îi punem în mişcare în această viaţă sau vin din vieţile anterioare.

Există de asemenea multe lucruri care se întâmplă, ce nu răspund preferinţelor noastre şi care sunt cauzate de alţi oameni, deoarece nu suntem singuri în această lume. Există miliarde de Suflete în această şcoală planetară a misterelor numită Pământ. Anumite lucruri se întâmplă din cauza karmei personale sau a karmei de grup. Există alte lucruri care se întâmplă din cauza karmei planetare. Dacă vi se întâmplă ceva înseamnă că aveaţi nevoie de acea lecţie. Cauza din care s-a întâmplat, nu are importanţă. De multe ori lucrurile nu vor merge conform preferinţelor noastre, pentru că am făcut greşeli. Câteodată facem greşeli foarte mari şi există o karmă de plătit.

Însă cum poţi schimba ceva negativ în ceva pozitiv? Primul lucru ce trebuie făcut este să câştigaţi „Grăuntele de Înţelepciune” din ceea ce s-a întâmplat. De asemenea, se poate face un jurământ spiritual specific faţă de Sine şi de Dumnezeu de a nu mai permite să se întâmple acel lucru din nou.

Va trebui să priviți orice situaţie de viaţă ca pe o lecţie şi un test spiritual. Al doilea lucru important este iertarea şi dragostea necondiţionată pentru Sine şi alţii. Al treilea lucru care transformă orice este negativ în ceva pozitiv este „Grăuntele de Înţelepciune” adică ceea ce ați învăţat din greşeala voastră sau greşelile altora. Trebuie să recunoaștem faptul că totul lucrează pentru Bine în Universul infinit al Lui Dumnezeu. O persoană se îmbolnăveşte de cancer. Ea crede că acesta este cel mai rău lucru care i se putea întâmpla. Cancerul se dovedeşte a fi profesorul spiritual care conduce persoana pe un drum spiritual pe care nu ar fi mers niciodată dacă nu ar fi existat această boală.

Puteţi termina o relaţie şi totul poate părea cel mai rău lucru din lume. Douăzeci de ani mai târziu, acest fapt este văzut ca fiind cel mai bun lucru care se putea întâmpla vreodată. Puteţi avea o criză de sănătate care pare a fi cel mai rău lucru din lume, să nu fiți capabili să lucrați, să schimbați profesiile, să stați ani de zile fără muncă şi Dumnezeu mai ştie ce. Dacă persoana în cauză poate considera că problema prin care a trecut reprezintă un test spiritual şi se concentrează pe ceea ce poate face, nu pe ceea ce nu poate face, va reuși să-și asume acea lecție. Situaţia o poate forţa să devină mai spirituală, să mediteze mai mult, să devină mai determinată, să se dezvolte în anumite domenii în care nu s-ar fi dezvoltat niciodată.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *