cele 7 chakre

Cele 7 tipuri de căsătorie

Unele relații se bazează mai mult pe influența primei chakre. Aceste tipuri de căsătorii sunt întâlnite la persoanele care stau împreună doar din motive de supraviețuire sau de securitate. Acestea sunt cele mai frecvente.

  • O căsătorie sau relație care este influențată de cea de-a doua chakră este aceea în care oamenii rămân împreună doar pentru sexul fizic. Aceasta este o formă de conviețuire foarte des întâlnită.
  • O căsătorie sau relație influențată de cea de-a treia chakră este aceea în care oamenii conviețuiesc din motive emoționale și mentale condiționate.
  • O căsătorie sau relație influențată de cea de-a patra chakră este aceea în care oamenii trăiesc împreună datorită iubirii necondiționate.
  • O căsătorie sau relație influențată de cea de-a cincea chakră este aceea în care oamenii trăiesc impreună prin concentrarea pe comunicare, încercând să se predea Voii Lui Dumnezeu prin tot ceea ce fac.
  • O căsătorie sau relație influențată de cea de-a șasea chakră implică o explorare spirituală, aceasta fiind legătura principală care îi ține pe cele două persoane împreună.
  • O căsătorie sau relație influențată de cea de-a șaptea chakră este aceea care este dedicată celor doi parteneri care se ajută reciproc în realizarea uniunii cu Divinul.
  • În cazul căsătoriei în fizic a Maeștrilor Ascensionați Integrați, cele două persoane își integrează toate cele șapte chakre. Când două persoane devin Maeștri Ascensionați Integrați, vor putea realiza împreună acest lucru.

maestri ascensionati casatoritiRelația și prietenia de tip Nou Ierusalim vă va aduce o pace și o împlinire care depășește orice înțelegere. Dacă ar fi să denumim altfel această relație romantică și prietenie de tip Nou Ierusalim, am numi-o relație romantică și prietenie de tip „Maestru Ascensionat Integrat”. Aceasta este cea mai mare împlinire, deoarece construirea Templului din Ierusalim în Sine va duce, de asemenea, la construirea simultană a „Templului lui Solomon” în voi, care reprezintă „Templul Înțelepciunii și Templul Corpului de Lumină al Domnului”. Veți experimenta cele mai înalte forme de unitate care sunt disponibile pe această planetă, deoarece ați atins forma superioară de unitate cu Sinele și cu Dumnezeul din Sine, precum și în relațiile romantice și în cele de prietenie, iar Dumnezeu, Hristos, Duhul Sfânt, Maeștriii, Arhanghelii și Îngerii vor participa la această Uniune. Doar atunci vă veți dezvolta în viață atât pe verticală, cât și pe orizontală pacea, împlinirea, bucuria și fericirea care depășesc orice înțelegere pământească. Acest Nou Ierusalim trebuie să fie construit cărămidă cu cărămidă, iar structura acestuia va fi prelucrată și remodelată pe tot parcursul vieții.

 

 

One thoughtful comment

  1. citind cartea cele 7 tipuri de casatorie inveti multe lucruri importante ce le intampini intr-o relatie sau casatorie ce iti pot fi de mare ajutor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *