corpul astral

Cauze de decalare a Corpului Astral

Influențele exterioare ce îngreunează corpul astral, îi micșorează starea vibrațională spre învelișul exterior. Acest fapt are drept consecință neputința corpului astral de a se ridica la niveluri superioare în timpul nopții, atunci când persoana doarme. El rămâne în planurile inferioare, provocând coșmaruri, pe care omul și le amintește uneori sau din cauza cărora se trezește brusc. Pe timpul sau după acest somn cu coșmaruri, frica este atât de intensă, încât provoacă schimbarea temperaturilor corpului, convulsii, transpirații reci sau calde, atitudini de apărare, persoana strigă de spaimă, are senzații de apăsare, sufocare.

vindecare pe chakreÎn acest caz, având un balans vibrațional care îl împiedică să se înalțe la acele niveluri la care aspiră, corpul astral are o stare de zbucium, de teamă, iar neputința este întotdeauna apăsătoare și generatoare de angoase. Această stare accentuează efectele negative. Aceasta va duce și la afectarea celorlalte corpuri subtile, iar smulgerea din planurile joase se va face cu un efort considerabil asociat cu dezlipirea forțată de o masă lipicioasă. Graba cu care se face reintegrarea în corp, face ca aceste corpuri să nu se mai suprapună perfect. La aceasta contribuie și faptul că și celelalte corpuri cu stare vibrațională apropiate sunt agitate și au o mișcare dezordonată.

Suprapunerea imperfectă poate avea ca și consecință imediată, decalarea corpului astral în planul celor trei axe de simetrie. El poate fi deplasat în sus, jos, stânga, dreapta, înainte, înapoi, sus stânga sau jos stânga și tot așa. Deplasarea axelor corpurilor față de poziția de bază, arată că chakrele corpurilor respective nu se mai suprapun, circulația energiilor nu se mai face în mod normal, adică de la corpurile cu vibrații mai înalte, la corpurile mai joase vibrațional, de la cele subtile, la cele grosiere. Astfel, pot apărea deformări ale chakrelor, noi tranzite ale energiilor sau blocaje energetice, care generează adevărate depozite sau surplusuri energetice. Alteori, pot provoca scurtcircuitări ale unor canale sau inversarea curgerii energiilor în altele.

Datorită îmbâcsirii corpului eteric cu energii de tip balast, integrarea corpului astral la revenire este împiedicată, îngreunată. Se produc astfel următoarele modificări: impregnarea cu energii joase atât a corpului astral, cât și a celui eteric; revenirea bruscă a corpului astral în cazul unei agresiuni în planul astral.

Retragerea din fața unui potențial sau presupus aggressor, întâlnit în planul astral, are ca o consecință imediată reimplementarea în grabă, fără pregătire și cu mai puțină atenție care poate genera o decalare între corpuri.

Trezirea bruscă în cazul unei sonerii, a ceasului deșteptător, a unui zgomot puternic, cataclism, efect luminos, auditiv, miros sufocant, atrag brusc corpul astral, fără nicio pregătire, prin surprindere, ceea ce poate provoca o reintegrare incompletă sau decalată.

 

Metoda de echilibrare a emisferelor cerebrale

 

Pacientul așezat, inspiră și expiră de 15-16 ori, apoi își concentrează atenția asupra celei de-a patra chakre. Terapeutul așază o palmă pe fruntea pacientului și cealaltă pe ceafă, atenția fiindu-i orientată asupra punctelor de contact, timp de 5-10 minute. Metoda poate fi realizată și pe propria persoană.

 

Efectele aplicării acestei metode:

Se stimulează anumite meridiane energetice, atingându-se anumite puncte energetice cu efect de reglare la nivel limfatic și nervos.

Se stimulează activitatea părții frontale a emisferelor cerebrale, părți responsabile de zona viitorului.

Activarea părții frontale a creierului are ca efect micșorarea vulnerabilității față de forța adversă și determină relaxarea emisferelor cerebrale.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *